DE OMGEVING

De beste bezienswaardigheden in de buurt

Het dorp Groede heeft een museumstraatje en talloze gelegenheden om een hapje of drankje te nuttigen. Het gehele jaar door worden er verschillende evenementen georganiseerd, zoals bv. het Oldtimer Weekend, de jaarmarkt, Groede Festival, enz.  In de nabije omgeving ligt het vissersdorp Breskens, het vestingstadje Sluis met een groot aanbod aan winkels en horeca, de badplaats Cadzand en nog vele andere dorpen. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving. 

 

De West Zeeuws Vlaamse polders zijn prachtig om doorheen te fietsen of te wandelen. De Belgische steden zoals de mondaine badplaats Knokke (25 minuten), het historische Brugge (40 minuten) en Gent (50 minuten) zijn gemakkelijk te bereiken. Of u kunt het fiets-voetveer vanuit Breskens nemen om Walcheren met steden als Vlissingen en Middelburg te verkennen. 

Omgeving

Restaurant

Hieronder vindt u een aantal handige links die U kunnen helpen bij uw het vinden van een restaurant voor een gezellig etentje in de buurt van Groede:   Establissemt1880 De Drie Koningen De Zagerij

Lees meer
Meer informatie in verband met corona? Klik hier >>